دومین ساختمان بلند جهان که در واقع یک نیروگاه تولید برق پاک است
 

برج انرژی خورشیدی آریزونا دومین برج بلند جهان خواهد بود. هدف از احداث این برج که ارتفاع آن دو برابر ساختمان "امپایر استیت" نیویورک می‌شود، تولید انرژی پاک است

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین ساختمان بلند جهان، برجی خورشیدی است که قرار است به زودی در صحرای آریزونا بنا شود، برجی که ارتفاع آن دو برابر ساختمان 381 متری "امپایر استیت" نیویورک خواهد بود.

قرار است این برج که در فاصله 209 کیلومتری غرب فونیکس در منطقه "لپاز کانتی" احداث خواهد شد، صنعت تولید برق در قلب صحراها را متحول سازد.

دومین برج بلند جهان در آریزونا جهت تامین انرژی پاک ساخته میشود

در این نیروگاه از توربین‌هایی برای انتقال هوایی که به واسطه نور خورشید داغ شده به داخل تونلی 792 متری استفاده خواهد شد تا در نهایت با استفاده از حرکت این هوای داغ انرژی برق به صورت پاک تولید شود. بر اساس تخمین‌ها بیش از یک میلیون مگاوات ساعت برق توسط این نیروگاه بزرگ تولید خواهد شد، انرژی که برای تامین نیازهای 150 هزار خانه مسکونی کافی خواهد بود.

این پروژه توسط شرکتی به نام EnviroMission برنامه ریزی شده و در حال اجرا است و به گفته مسئولان این شرکت، پروژه برج خورشیدی نیازی به آب نداشته و کاملا قابل اطمینان و کم هزینه است.

 



پی گلخانه‌ای این نیروگاه که عملیات داغ شدن هوا در آن صورت می‌گیرد قطری بیش از سه کیلومتر داشته و قطر خود برج به بزرگی یک زمین فوتبال خواهد بود. ارتفاع این برج کمی کوتاه‌تر از برج خلیفه در دوبی که بلندترین ساختمان جهان به شمار می‌رود خواهد بود.

این برج جهت تولید انرزی پاک در آریزونا ساخته میشود

شرکت EnviroMission در حال حاضر برای بنای این نیروگاه مشغول مذاکره بر سر زمینی است که قرار است پروژه در آن اجرا شود و در صورتی که تمامی برنامه‌ها به درستی پیش بروند این پروژه می‌تواند هزار و 500 شغل جدید را به وجود آورد.

هزینه این پروژه که بر اساس طرحی است که در دهه پیش در اسپانیا ارائه شده، حدود 700 میلیون دلار تخمین زده شده است. دلیل انتخاب صحرای آریزونا برای احداث این نیروگاه گرمای شدید، مسطح بودن و نزدیکی آن به خطوط انتقال برق آریزونا و کالیفرنیا است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



آشنایی با سنسور فشار
ترانسدیوسر و ترانسمیتر تعریف ابزار دقیق لاستیک‌های ایرلس تعریفی نوین از تایر اتومبیل Flat CD Mouse موسی که در CD درایو لپ تاپ قرار می گیرد! لامپ های ال ای دی با قابلیت کنترل از راه دور ژاپنی‌ها نازک‌ترین صفحه نمایش جهان را با حباب صابون ساختند
نويسندگان