پنج شنبه 15 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:41 :: نويسنده : ahmad & saman
رز کار این کلید برق بدین صورت است که با دوربین فیلمبرداری مخفیانهای که بر روی آن تعبیه شده و با استفاده از سنسور حرکتی تعبیه شده بر روی آن تصاویر ویدیوئی را با کیفیت ۳۲۰×۲۴۰ پیکسل و با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه به همراه صدا ضبط کرده و عکسهایی با کیفیت ۱۲۸۰×۹۶۰ پیکسل برای شما از صحنه به جا میگذارد و این اطلاعات بر روی کارت حافظه میکرواسدی ۲ گیگابایتی ضبط میشود. این پایان کار نیست و شما قادر به کنترل از راه دور این کلید برق هستید!
پنج شنبه 14 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:40 :: نويسنده : ahmad & saman
برق در مریخ؟!
پنج شنبه 13 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:38 :: نويسنده : ahmad & saman
دانشمندان دانشگاه میامی کوچکترین لامپ «ال ایی دی» جهان را با قابلیت انعطافپذیری ساختهاند.
پنج شنبه 12 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:37 :: نويسنده : ahmad & saman
شرکت آی بی ام همیشه در ساخت فناوری های جدید پیشرو بوده است. و حالا شاهد یک اختراع مهم دیگر از این شرکت هستیم. کاری که دنیای حافظه ها را تا چند سال دیگر تغییر می دهد.
پنج شنبه 11 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:36 :: نويسنده : ahmad & saman
دانشمندان موسسه ibm با ارائه فناوری pcm( فناوری حافظه فاز متغیر چند بیتی پایا) در تولید تراشه های رایانه ای که می تواند سرعت نوشتن و خواندن اطلاعات را 100 برابر افزایش دهد، این فناوری را در نوع خود اولین اعلام کردند. پنج شنبه 10 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:33 :: نويسنده : ahmad & saman
دو عامل بسیار مهم در درایوهای ذخیره اطلاعات، میزان فضای ذخیره سازی و سرعت انتقال داده ها است. حالا به نظر می رسد که بعد از انقلاب درایوهای SSD در سرعت، بعد از عرضه درایو با حافظه تغییر فاز یا Phase-Change Memory شاهد جهش بزرگی در این زمینه خواهیم بود. تیم دانشجویی مدرسه مهندسی جاکوبز دانشگاه کالیفرنیا اولین سری این درایو های SSD پر سرعت با نام Moneta را آماده نمایش کرده اند. البته مونتا تنها یک نوع جدید SSD نیست. بلکه این درایو یک PCM SSD یا اس اس دی با حافظه تغییر فاز است که اطلاعات را با استفاده از یک آلیاژ فلزی با نام chalcogenide ذخیره می کند. طبق گفته سازندگان، این کار باعث می شود که سرعت انتقال داده ها و ذخیره سازی اطلاعات، هفت برابر سریعتر از SSDهای موجود در بازار باشد. این درایو اطلاعات را با سرعت تئوری ۳۲۷ مگابایت بر ثانیه می خواند و ذخیره سازی و نوشتن اطلاعات هم با سرعت ۹۱ مگابایت بر ثانیه انجام می گیرد.
پنج شنبه 9 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:31 :: نويسنده : ahmad & saman
تصور کنید روزی بتوانید یک مموری کارت را به مغز خود وصل کنید و از فایلهای موجود در آن بلافاصله استفاده کنید. مثلا اطلاعات مورد نیاز برای یک کنفرانس یا امتحان را دانلود کنید و آن را چند دقیقه قبل از شروع جلسه در مغزتان ذخیره کنید و در جا از داده های آن استفاده کنید. یعنی یک ماتریکس تمام عیار. خب به نظر می رسد این تصور چندان هم دور از ذهن نیست. چون دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی توانسته اند قدمهای اولیه در این راه را بردارند. بعد از مطالعات فراوانی که دکتر تئودور برگر و همکارانش در مورد واکنشهای شیمیایی فرآیند یادگیری کوتاه مدت در مغز موشها انجام دادند، توانستد یک چیپ کوچک بسازند که از الکترودهایی برای اتصال به مغز و افزودن به ظرفیت حافظه استفاده می کند.این پروتز عصبی قادر است سیگنالهای عصبی را ذخیره کند و درست مانند یک حافظه جانبی الکترونیکی به موشها کمک کند تا سریعتر و بیشتر یاد بگیرند. با روشن کردن مدار، یادگیری به موشها القا می شود و آنها "یاد می گیرند" و با خاموش کردن مدار، همه چیز را به سرعت فراموش می کنند. دکتر برگر ادعا می کند که اگر بتوانند جزئیات بیشتری از فرآیند رمزنگاری سلولهای عصبی را بفهمند، قادر خواهند بود تقریبا هر چیزی را در حافظه ایجاد یا حذف کنند. دقیقا مثل یک فلش مموری که به مغز وصل می شود. در حال حاضر تحقیقات آنها بر روی موشها موفقیت آمیز بوده و هدف بعدی آنها اجرایی کردن این پروژه در مورد میمونهاست.
برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید... ادامه مطلب ... پنج شنبه 8 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:30 :: نويسنده : ahmad & saman
به نظر می رسد که فناوری نانو به ژنراتور ها هم راه پیدا کرده است. چراکه دانشمندان موفق شدند، یکی از به صرفه ترین نانوژنراتور های جهان را طراحی کنند. این نانوژنراتور می تواند انرژی محیط را جمع آوری کرده و آن را به صورت انرژی الکتریکی در اختیارمان بگذارد. بنابر این می توانیم امیدوار باشیم که روزی دستگاه های الکترونیکی کوچکمان به جای باتری های معمولی از این نانوژنراتور ها استفاده کنند.
اما منظورمان از انرژی محیط چیست؟ این واژه در مورد این وسیله دامنه ای گسترده به خود می گیرد. کوچکترین حرکت یا لرزشی می تواند به این نانوژنراتور، انرژی کافی را برای تولید الکتریسیته بدهد. پس می توانید آن را در معرض نسیم ملایم قرار دهید و انرژی الکتریکی دریافت کنید. اگر نسیمی هم نمی وزید؛ می توانید از ضربان قلب خود استفاده کنید! پس قادر خواهيد بود که تقریبا از هر راهی دلتان خواست، انرژی الکتریکی دریافت کنید.
در نهایت، انرژی الکتریکی تولید شده در خازن های این نانوژنراتور ذخیره می شود. سپس قسمتی از آن صرف برق رسانی به سنسور های دریافت انرژی محیط می شود و انرژی باقی مانده می تواند جایگزین باتری برای هدست بلوتوث شما یا هر دستگاه رادیویی کوچک دیگری شود. ضمنا انرژی تولیدی این نانوترانزیستور به قدری است که امواج رادیویی دستگاه مورد نظر می توانند تا 9 متر برد داشته باشند. (قابل شناسایی باشند(
این تکنولوژی می تواند در دوربین های جاسوسی هم کاربرد پیدا کند و یا حتی مصارف پزشکی داشته باشد. و بدون شک، این یکی از فوق العاده ترين راه ها برای تامین نیروی گجت های کوچکمان است.
پنج شنبه 7 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:28 :: نويسنده : ahmad & saman
محققان می گویند که سیگنال های تلفن های همراه ممکن است توضیح کاهش ناگهانی جمعیت زنبورهای عسل جهان باشد که نقش برجسته ای را در تکثیر و پرورش محصولات کشاورزی و باغبانی دارند.
پنج شنبه 6 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:26 :: نويسنده : ahmad & saman
تکنولوژی جدید بکارگرفته شده در سنسورهای تصویر این امکان را در آینده فراهم میکند که دوربین تلفنهای همراه عکسهایی با کیفیت بسیار بالا نظیر مراسم عروسی بگیرند. برای این منظور شرکت InVisage Technology در کالیفرنیا سنسور تصویری را با نیمه هادی "کوانتوم دات" Quantum Dots بجای سیلیکون ارتقاء داده است و مدعی شده که کیفیت تصاویر گرفته شده توسط دوربین با این سنسور تا چهاربرابر افزایش میآبد. بیشتر دوربینهای امروزی یا از سنسور CCD (Charged-Coupled Device) و یا از سنسورهای برپایه تکنولوژیCMOS (Complementary Metal-Oxide-Semiconductor) برای ثبت تصاویر بهره میگیرند. سیلیکون بکارگرفته شده در سنسورهای تصویر امروزی دارای راندمان جذب نور درحدود 50% میباشد. کاهش راندمان بواسطه لایه های هادی مس و آلومینیوم بکاررفته در مدارالکترونیکی روی سطح سیلیکون ایجاد میشود. فلز موجود در سطح باعث بلوکه شدن نور میشود، بطوریکه تنها کسری از یک سنسور سیلیکون در معرض تابش نور قرار میگیرد.
برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید... ادامه مطلب ... پنج شنبه 5 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:25 :: نويسنده : ahmad & saman
مبتکران لامپی را تولید کردهاند که به طورخودکار رنگ محیط را خوانده و به رنگ آن درمیآید
برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید... ادامه مطلب ... پنج شنبه 4 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:23 :: نويسنده : ahmad & saman
دیسک های فشرده یا همان CD که امروزه کاربردهای فراوانی در زندگی ما دارند، در سال ۱۹۸۰ به دنیا وارد شدند. ولی چرا دیسک های فشرده ۷۴ دقیقه ای هستند، نه ۶۰ دقیقه ای و نه ۷۰ دقیقه ای !؟
برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید...
ادامه مطلب ... پنج شنبه 3 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:22 :: نويسنده : ahmad & saman
یک شرکت ژاپنی به منظور کمک به حفظ منابع طبیعی و کنترل مصرف انرژی سه شاخه هوشمند تولید کرده که میزان مصرف برق را اندازه میگیرد.
پنج شنبه 2 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:20 :: نويسنده : ahmad & saman
صحبت از قطارهاي فوقمدرن همواره از هيجان خاصي برخوردار است. نسل جديد قطارهاي سرعتي جهان كه لوكوموتيوهاي آنان نيز ساختار فوق آيروديناميكي دارند نشاندهنده آن است كه در سراسر جهان به طراحي قطارهاي مجهز به فناوريهاي پيشرفته توجه زيادي ميشود.
برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید... ادامه مطلب ... پنج شنبه 1 / 4 / 1392برچسب:, :: 15:16 :: نويسنده : ahmad & saman
دانشمندان به روشی دست یافتند که می توان با هزینه پایین از سیب زمینی برق تولید کرد.
پيوندها نويسندگان |
|||||
|