یک شنبه 30 / 11 / 1392برچسب:, :: 20:12 ::  نويسنده : ahmad & saman

باطری‌ها از بین خواهند رفت! باطری‌ها که برای دیر زمانی منبع انرژی انسان‌ها بوده و هستند به زودی به زباله‌دان تاریخ خواهند پیوست.
دانشمندان انگلیسی پلاستیکی ساخته‌اند که قابلیت ذخیره و آزاد کردن انرژی الکتریکی دارد،اختراعی که بی‌شک
انقلابی در صنعت‌های چون موبایل‌سازی،ماشین سازی و حتی صنایع پوشاک خواهد داشت!

[ ناتاشا شیرشوا محقق این پروژه]

برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید...

 



ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 / 11 / 1392برچسب:, :: 20:10 ::  نويسنده : ahmad & saman

یک تیم مهندسی از دانشگاه لینکلن دریافته اند که از گرمای تولید شده در تایرها در هنگام فرود می توان برای تولید الکتریسیته استفاده نمود.
هیتنا: یک تیم مهندسی از دانشگاه لینکلن با سرمایه گذاری مرکز تحقیقاتی EPSRC تلاش می کند تا انرژی گرمایی که در هنگام فرود هواپیما توسط سیستم ترمز چرخها ایجاد می شود را توسط یک موتور مولد به الکتریسیته تبدیل کند. این انرژی الکتریکی ذخیره شده و در زمان تاکسی کردن هواپیما روی زمین مورد استفاده قرار می گیرد. بدین ترتیب در استفاده از موتورهای جت پرمصرف هواپیما صرفه جویی شده و آلودگی های صوتی و گازهای خروجی را در هنگام حرکت روی باند فرود از بین برد.به گزارش گروه هوافضای هیتنا تاکسی کردن، بدون استفاده از موتور هدفی است که صنایع هوایی در اروپا تا سال 2020 بدنبال آن هستند. این مورد می تواند موجب آسایش مردمی شود که در نزدیکی فرودگاه ها زندگی می کنند چراکه موتورهای جت در هنگام تاکسی صدا و آلودگی زیست محیطی زیادی تولید می کنند.
پروفسور استوارت مدیر این تیم مهندسی تخمین زده بعنوان مثال یک هواپیمای ایرباس 320 در هنگام فرود حدود 3 مگاوات انرژی تولید می کند. همچنین دانشگاه لینکلن در حال حاضر بدنبال بررسی روشهای دیگر برای تولید انرژی در هنگام فرود می باشد. یکی از این روشها تولید الکتریسیته از اندرکنش حلقه های مسی جاسازی شده در باند فرود و آهنرباهای متصل شده در زیر هواپیما می باشد. این پروژه نیز همانند بسیاری از پروژه ها با چالش هایی از جمله کاهش هزینه و بهینه سازی تولید انرژی در روند پیشرفت خود مواجه است. یکی از مواردی که می تواند در این تحقیق بهینه شود تعداد مولدها و میزان تولید آنها می باشد. همچنین در این پروژه که ایده آن از سال 2008 کلید خورده دانشگاه لوبورو همکاری نموده است.



یک شنبه 29 / 11 / 1392برچسب:, :: 20:8 ::  نويسنده : ahmad & saman

يک مخترع ايراني موفق به ابداع سرعت گير انرژي زا شده است که امکان استفاده از انرژي هايي را که در حالت معمول هدر مي رود، فراهم مي کند.

دکتر محمد صادق شريعتي در گفت وگو با خراسان اظهار داشت: اين اختراع در اداره کل ثبت شرکت ها و مالکيت صنعتي ايران به ثبت رسيده و در نمايشگاه بين المللي اختراعات چين نيز مدال نقره دريافت کرده است اما اکنون يک شرکت آلماني با کپي برداري از آن، بدون ذکر نام مخترع ايراني، در سايت خود آن را مطرح کرده است.

وي درباره اختراع خود گفت: وقتي خودرويي از روي سرعت گير بالا مي رود و پايين مي آيد، ارتفاعي را طي مي کند که براساس قوانين فيزيک در اين حرکت انرژي ذخيره و بعد تخليه مي شود. وي با اشاره به اين که مي توان يک چهارم برق مصرفي تهران را از طريق سرعت گيرهاي انرژي زا تامين کرد، افزود: اين سرعت گير داراي ساختاري متفاوت از سرعت گيرهاي فعلي است که انرژي را از حالت جنبشي به حالت انرژي هاي ذخيره اي و سپس به انرژي هاي ديگر تبديل مي کند.از اين انرژي مي توان در تامين روشنايي برق خيابان ها استفاده کرد.ساختار سرعت گير انرژي زا نسبت به شيب جاده، استحکام آسفالت، ورودي آب در فصول بارندگي و همچنين يخبندان زمستان متفاوت است. اين سرعت گير بايد از آلياژي ساخته شود که تحمل تغييرات نيروي عمودي خودرو را داشته باشد.

 

برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب ...


یک شنبه 28 / 11 / 1392برچسب:, :: 20:6 ::  نويسنده : ahmad & saman

محققان به لطف دانش مهندسی ژنتیک موفق شده‌اند با تزریق ویروس‌هایی به گیاهان توتون از آنها به عنوان کارخانه‌ای برای تولید و پرورش سلول‌های خورشیدی استفاده کنند و از این راه زمینه راه‌اندازی خط جدیدی به منظور تولید انرژی‌های پاک را از دل طبیعت سبز فراهم نمی‌آورند.
جام جم نوشت براساس طرح تحقیقاتی جدیدی که به همت دانشمندان دانشگاه برکلی کالیفرنیا صورت گرفته، محققان دریافته‌اند سلول‌های خورشیدی مصنوعی را می‌توان از این پس در دل گیاهان توتون و همچنین میکروارگانیسم‌هایی از جمله باکتری ایی.کولی پرورش داد. خط تولید برق از مزارع توتون راه‌اندازی می‌شود
به اعتقاد دانشمندان، ارزش یافته‌های جدید در نقش مهمی است که از این پس گیاهان زراعی از جمله توتون می‌توانند در چرخه تولید و مصرف سوخت و نیازهای آینده انسان ایفا کنند، چرا که گیاهان توتون می‌توانند نظیر فرآیند از شیر گرفتن کودک به نوبه خود در گرفتن سوخت‌های فسیلی از دهان دنیا و به عبارتی، خلاص کردن جهان از این رنج کهنه نقش شایسته‌ای ایفا کنند.

 

برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب ...


یک شنبه 27 / 11 / 1392برچسب:, :: 20:4 ::  نويسنده : ahmad & saman

استاد ایرانی دانشگاه Maine آمریکا با ابداع فناوری بی سابقه "سیستمهای ارتباطاتی حسگر بی سیم و بدون باتری" امیدهای دیرینه ناسا در عملیاتی شدن ایده استفاده از حسگرهای بدون نیاز به باتری در اعماق فضا را محقق می سازد.
آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) مقدمات انجام ماموریتی بی سیم در فضا را فراهم می کند و در این میان به نظر می رسد ایده استثنایی دکتر علی عابدی از دانشگاه University of Maine آمریکا این ماموریت تاریخی را امکانپذیر سازد.
علی عابدی استادیار مهندسی رایانه و برق دانشگاه University of Maine هم اکنون در حال کار بر روی سیستم جدید ارتباطاتی حسگر بدون سیم و باتری است که به گفته وی می تواند در محیطهای سختی نظیر اعماق فضا و جایی که حسگرهای باتریدار نصب شده در شاتلهای فضایی از کار می افتند، به خوبی عمل کند.
دکتر عابدی در این خصوص گفت : این حسگرهای جدید می توانند به عنوان ناظرانی در درون موتور شاتلها و همچنین به هنگام فرودشان به جو زمین عمل کنند.
وی معتقد است این سیستمهای جدید به ناسا این امکان را خواهد داد تا حجم قابل توجهی از سیم، کابل و ارتباط دهنده هایی را که وزن زیادی داشته و فضای قابل توجهی نیز اشغال می کنند از چرخه حذف کند.
همچنین با استفاده از این فناوری نوین ضمن کاهش هزینه ها، درصورتی که ماموریت فضایی با شکست همراه شود ضررچندانی برجای نمی ماند.
پروژه این محقق ایرانی به جهت کاربردی بودن و ارزش بالای عملیاتی در ماموریتهای آتی ناسا مورد حمایت کمک ۳۶۰ هزار دلاری این آژانس فضایی در مدت سه سال قرار گرفته است.

 

برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب ...


یک شنبه 26 / 11 / 1392برچسب:, :: 20:1 ::  نويسنده : ahmad & saman

اینکه بتوانیم همیشه در زیر آسمان، در فضای باز باشیم و کار کنیم و مجبور نباشیم ساعت‌های زیادی را در محیط‌های بسته سر کنیم، واقعا لذت‌بخش است، اما در عمل ناممکن است.
یک شرکت واقع در اشتوتگارت به نام Fraunhofer، سقفی تولید کرده است که منظره آسمان و ابرها را تقلید می‌کند. این سقف از کنار هم چیدن پنل‌های ۵۰ در ۵۰ سانتیمتر درست می‌شود، هر پنل یک بورد LED، شامل ۲۸۸ دیود LED دارد، در زیر این LEDها، یک صفحه برای پراکنده کردن نور تعبیه شده است که باعث می‌شود نور یکنواخت پخش شود.
پژوهشگران این شرکت با ترکیبی از LEDها سفید، سبز، آبی و قرمز، طیف کاملی از نور ساخته‌اند، این ترکیب به آنها اجازه می‌دهد که بتوانند ۱۶ میلیون رنگ مختلف ترکیبی ایجاد کنند.

پژوهشگران مدتی به بررسی نور طبیعی آسمان پرداختند تا دریابند که تعویض رنگ LEDها را چگونه و با چه سرعتی انجام بدهند تا یک آسمان مجازی بهتر داشته باشند.
نمونه اول آسمان مجازی که در این شرکت تولید شده، ۳۴ متر مربع مساحت دارد و در آن از بیش ۳۴ هزار LED استفاده شده است و می‌تواند شدت نوری معادل سه هزار لوکس ایجاد کند.
ماه مارس سال میلادی جاری در نمایشگاه سبیت به نمایش درخواهد آمد. هزینه خرید هر متر مربع اسمان مجازی، یک هزار یورو است.


Fraunhofer



یک شنبه 25 / 11 / 1392برچسب:, :: 19:57 ::  نويسنده : ahmad & saman

طبق تعاريف موجود، هارپ (HAARP) يك پروژه تحقيقاتي است كه براي بررسي و تحقيق درباره لايه آيونوسفير (Ionosphere) و مطالعات معادن زيرزميني با استفاده از امواج راديويي تأسيس شده است.

لايه آيونوسفير در بالاترين لايه اتموسفير (Atmosphere) قرار دارد.

اين لايه تشعشعات خطرناك «ماوراي بنفش» و «اكس ري» خورشيد را جذب كرده و مانند سقفي از ورود آنها به زمين جلوگيري مي نمايد تا زندگي بر روي كره زمين امكان پذير گردد. همچنين به دليل محيط الكتريكي موجود در آيونوسفير از اين لايه براي انعكاس امواج راديوئي به اطراف زمين استفاده مي شود. اگر اين لايه به هر دليلي دچار اختلال شود تاثيرات بسيار زيادي بر روي زمين گذاشته و زيستن را مختل مي كند.

سيستم هارپ (HAARP) طوري طراحي شده است كه بر روي آيونوسفير تاثير مستقيم داشته باشد. از نمونه هاي اين تاثيرات قرمز و گداخته شدن و يا ذره بيني نمودن لايه را ميتوان نام برد.

اين سيستم در حال حاضر از يك مجموعه آنتن هاي مخصوص (180 برج آنتن آلومينيومي به ارتفاع 50/23متر) تشكيل و بر روي زميني وسيع به مساحت 23000 مترمربع در آلاسكا نصب گرديده است.

اين آنتن ها امواج مافوق كوتاه ELF/ULF/VLF را توليد و به آيونوسفير پرتاب مي كنند.

 

برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب ...


یک شنبه 25 / 11 / 1392برچسب:, :: 19:50 ::  نويسنده : ahmad & saman

چکیده:
یکی از بدترین فاجعه هایی که برای کاربران ابزارهای الکترونیکی اتفاق می افتد، ریختن آب یا چای یا هر نوع مایعی روی آن هاست. این اتفاق که بخصوص برای لپ تاپ ها به وفور روی می دهد، معمولا به سوختن مدارهای الکترونیکی و از دست رفتن ابزارهای گران قیمت و باارزش منجر می شود.

 

 

اما با چند اقدام ساده و در عین حال سریع، می توان از افزایش ابعاد این فاجعه جلوگیری کرد.
ممکن است در زندگی شما اتفاقاتی بیفتد که در حد یک فاجعه، زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد. یکی از این اتفاقات ریختن آب یا چای یا نوشیدنی های دیگر روی لپ تاپ یا دیگر تجهیزات الکترونیکی شماست.
کارشناسان گیزمودو سعی کرده اند بهترین اقدامات اضطراری را در چنین شرایطی پیشنهاد بدهند:

برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید..



ادامه مطلب ...


درست زمانی که تصور می‌کنید دیسک‌های سخت یا همان هارد‌درایوها در حال خارج شدن از دور به نفع دیسک‌های جامد یا SSD‌ها هستند، شرکت سیگیت با محصول جدید خود هیجان و تازگی را به بازار دیسک‌های سخت بازمی‌گرداند. این شرکت سازنده با گذر از موانعی که در راه افزایش فشردگی در هارد‌دیسک‌ها قرار داشتند اولین دیسک سخت 3.5 اینچی را با ظرفیت ذخیره‌سازی 1 ترابایت اطلاعات در هر پلاتر، به دنیا معرفی کرد. به‌این‌ترتیب موفقیت سیگیت در این عرصه راه را برای ساخت دیسک‌های سخت با ظرفیت بالا هموار خواهد کرد.
هر دیسک‌سخت تعدادی پلاتر را در خود جای داده است. از آنجایی‌که پلاتر‌ها از اجزای مکانیکی یک دیسک‌سخت به شمار می‌روند افزایش تعداد آن‌ها امکان بروز خطا را نیز افزایش می‌دهد. به همین منظور شرکت‌های سازنده دیسک‌های سخت تلاش می کنند تا با افزایش چگالی هارد‌ها (تعداد بیت اطلاعات قابل ذخیره‌سازی در هر اینچ مربع از یک پلاتر) تعداد پلاتر‌های به کار رفته در ساخت و در نتیجه احتمال بروز اشکال را کاهش دهند که موفقیت جدید سیگیت پیشرفتی در این عرصه به شمار می‌آید.

 

برای مشاهده ی متن کامل، لطفا" به ادامه مطلب بروید..



ادامه مطلب ...


آشنایی با سنسور فشار
ترانسدیوسر و ترانسمیتر تعریف ابزار دقیق لاستیک‌های ایرلس تعریفی نوین از تایر اتومبیل Flat CD Mouse موسی که در CD درایو لپ تاپ قرار می گیرد! لامپ های ال ای دی با قابلیت کنترل از راه دور ژاپنی‌ها نازک‌ترین صفحه نمایش جهان را با حباب صابون ساختند
نويسندگان