چهار شنبه 12 / 1 / 1391برچسب:, :: 12:40 ::  نويسنده : ahmad & saman

پس از گذشت 37 سال از تاسیس نیروگاه اتمی بوشهر سرانجام دیشب این نیروگاه اتمی به حداکثر توان قدرتی خود یعنی 1000 مگاوات رسید . این نیروگاه اولین نیروگاه اتمی در خاور میانه و در کشورهای اسلامیست. این نیروگاه در سال 1354 توسط دکتر اکبر اعتماد، اولین رییس سازمان انرژی اتمی ایران کلنگ زنی شد و شرکت زیمنس SIEMENS آلمان غربی ساخت آن را در دست گرفت ولی متأسفانه به دلیل وقوع جنگ این نیروگاه نیمه کاره رها شد و در جنگ تحمیلی مورد اصابت موشک هواپیمای عراقی قرار گرفت و بخشهایی از آن دچار آسیب دیدگی شد و درسال 1372 به دستور اکبر هاشمی رفسنجانی رییس جمهور وقت ایران با حضور شرکت روس اتم روسیه دوباره بازسازی شد . ولی کشورهای آمریکا و اسراییل که از پیشرفت ایران سخت نگران بودند با ساخت ویروس استاکس نت سعی در اختلال در سیستم آن داشتند که با توان بالای مهندسان نرم افزار کشور به این امر دست نیافتند و ناکام ماندند و در تاریخ 27شهریور سال 89 سوخت اتمی وارد راکتور شد که با تلاش شبانه روزی مهندسان ایرانی و روس دیشب افتخاری دیگر برای ایران عزیزمان رقم خورد...




جمعه 21 / 12 / 1390برچسب:, :: 11:28 ::  نويسنده : ahmad & saman

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور درباره جدول زمانبندي آزمونهاي سال 1390- 1391


رديف

نام آزمون

تاريخ ثبت نام آزمون

تاریخ برگزاري

   

از تاریخ

تا تاریخ

 

1

آزمون دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي

90/08/11

90/08/17

90/10/02

2

آزمون دوره هاي كارشناسي فراگير دانشگاه پيام نور

ثبت نام انجام شده

90/10/30

3

آزمون دوره هاي كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته فراگير دانشگاه پيام نور

90/08/04

90/08/11

90/10/30

4

آزمون تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل)91

90/08/17

90/08/25

90/11/26,27,28

5

آزمون سراسري سال 91

90/09/16

90/09/25

91/04/8,9,10

6

آزمون دكتري تخصصي سال 91

90/10/25

90/11/2

91/01/25

7

آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 91

91/03/17

91/03/23

1391/06/2

 


دو شنبه 4 / 12 / 1390برچسب:, :: 16:55 ::  نويسنده : ahmad & saman

یكی از ایده های جدید تولید انرژی، انتقال انرژی خورشیدی از سطح ماه بصورت بی سیم است. اصول اولیه این طرح توسط دكتر دیوید كریسول (Dr. David Criswell) محقق دانشگاه هوستون تگزاس و مدیرمؤسسه Space Systems Operations ارائه شده است. بر اساس این طرح، ابتدا مجموعه ای بسیار وسیع از سلولهای خورشیدی بر سطح ماه (كه همیشه به طرف زمین است) قرار داده میشوند تا نور خورشید را به انرژی الكتریكی تبدیل كنند. سپس انرژی الكتریكی حاصله به یك فرستنده مایكروویو ارسال میشود تا به امواج رادیویی در فركانس 2.5 گیگاهرتز تبدیل شده و از آنجا بوسیله آنتنهای با پهنای بیم    (beam) بسیار باریك بطرف زمین ارسال گردد. در سطح زمین این امواج الكترومغناطیسی پر قدرت بوسیله آرایه های بسیار بزرگ (very large array) از آنتنهای مایكروویو دریافت شده و دوباره به انرژی الكتریكی تبدِل میشوند. همچنین بخشی از این امواج توسط ماهواره های مخصوصی كه در اطراف كره زمین قرار خواهند گرفت به نقاط دیگر كره زمین كه در دید مستقیم ماه نمی باشند منعكس میشوند.
در واقع تبدیل انرژی الكتریكی به امواج الكترومغناطیسی این امكان را میدهد تا انرژی بصورت بی سیم از یك نقطه به نقطه دیگر منتقل شود و در نقطه مقابل پس از دریافت امواج الكترومغناطیسی با انجام عمل عكس، انرژی ااكتریكی مجدداً تولید گردد (به این روش اصطلاحاً
power beaming میگویند).

 


 

 

 

 

 

 

 

تقریباً اساس تمام سیستمهای انتقال برق بدون سیم بر همین پایه استوار است. البته واضح است كه بازدهی چنین سیستمهایی در مقایسه با انتقال برق در خطوط برق بسیار پایین است چون مقدار زیادی از انرژی در تبدیل برق به امواج الكترومغناطیسی و بالعكس تلف میشود و بعلاوه مقداری ازانرژی موجود در امواج نیز در فرایند تشعشع وانتقال در محیط (اتمسفرزمین) به هدر خواهد رفت. بااین وجود، دكتر كریسول در مقالات مختلفی كه ارائه كرده ( منجمله مقاله 1 و مقاله 2) بصورت تحلیلی به این مسائل اشاره كرده و با محاسبات مختلف ادعا نموده است كه میزان انرژی تولید شده با احتساب تمام این تلفات و مخارجی كه صرف ساخت و نصب تجهیزات خواهد شد باز مقرون به صرفه خواهد بود و تنها به كسری از یك سنت برای تولید یك كیلو وات بر ساعت برق خواهد رسید. البته دانشمندان ناسا نیز ایده های مشابهی مثل قرار دادن مجموعه ای از سلولهای خورشیدی و یا حتی صرفاً صفحه های منعكس كننده نور در مدار كره زمین ارائه كرده اند كه بحث بر سر اینكه كدام روش مناسبتر است هنوز ادامه دارد.

 

 



سه شنبه 18 / 10 / 1390برچسب:, :: 9:11 ::  نويسنده : ahmad & saman

آشنايي با برق هسته اي برق هسته اي به هر فناوري طراحي شده به منظور استحصال انرژي از هسته اتم ها بوسيله واکنش هاي کنترل شده گفته مي شود.

تنها روشي که امروزه به کار برده مي شود، توليد برق از طريق شکافت هسته اي است، با اين وجود روشهاي ديگر مانند گداخت هسته اي و ديگر روشهاي راديواکتيو در آينده مي توانند به کار روند.

در سال 2007 بيش از 14 درصد الکتريسيته جهان از نيروي هسته اي تامين شد و اين در حالي است که 15 راکتور جديد در جهان در حال ساخت است.

راکتور هسته اي

برای مطالعه متن کامل  به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب ...


یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:, :: 13:1 ::  نويسنده : ahmad & saman


تا چند سال پیش، اگر می‌خواستید تصویر سه‌بعدی ببینید یا باید از عینک‌های آبی و قرمز استفاده می‌کردید یا چشمان خود را لوچ کرده و به یک صفحه پر از نقطه خیره می‌شدید.
این فناوری در آن زمان دستاوردی بزرگ بود، اما امروزه دانشمندان به دنبال راه‌های آسان و بهتری برای این کارند.

دانشمندان توانسته‌اند به اطلاعات بیشتری درباره چگونگی کار سیستم بینایی ما برسند. همچنین سیستم رایانه‌های ما نسبت به گذشته کامل‌تر شده است و با استفاده از سخت‌افزارهای جدید، فضاهای گرافیک واقعی‌تری را ایجاد می‌کند.

برای مشاهده ی متن کامل ، لطفا" بر روی  ادامه مطلب کلیک نمائید!



ادامه مطلب ...


یک شنبه 20 / 8 / 1390برچسب:, :: 11:51 ::  نويسنده : ahmad & saman

معرفي فناوري وايمكس

وايمكس (WiMAX) در آينده بسيار نزديك، اينترنت را در كنار شبكه مخابراتى قرار خواهد داد و چنان انقلابى را در اين زمينه به‌ وجود خواهد آورد كه روشن كردن اكثر كامپيوترهاى قابل حمل، خانگى و يا خاص، مساوى با اتصال آن‌ها به اينترنت باشد.
 
وايمكس (WiMAX) يك روش بدون سيم فوق العاده سودمند در زمينه دسترسى تمامى كاربران به اينترنت و ارائه خدمات الكترونيكي شهري مي‌باشد. براي اين‌كه بهتر به نقشي كه فناوري وايمكس در تغير و تحولات سيستم ارتباطي ايفا مي‌كند، پي ببريد، تصور كنيد كه در هر كجا و هر زمان خواهيد توانست با استفاده از لپ تاپ خود به دنياي اينترنت دسترسي داشته باشيد.
وايمكس فناوري قدرتمندي است كه مي‌تواند تحرك واقعي را براي شبكه به ارمغان آورد.
در زماني نه چندان پيش،‌ اكثر خريداران رايانه خوشحال بودند كه دستگاه جديدشان يك مودم دارد كه به شكل داخلي در آن نصب شده است. در آن روزها كاربر مي‌توانست يك مگابايت را در حدود 5 دقيقه (بسته به سرعت ارتباط و اتصال) دانلود كند؛ با سيستم واي-فاي (WI-FI) همين كاربر مي‌تواند يك مگابايت را در مدت يك ثانيه دانلود كند. وايمكس حتي سرعت بالاتري را در حوزه‌هاي گسترده‌تري ارايه مي‌دهد.
از مزيت‌هاي فناوري نوظهور وايمكس نسبت به فناوري‌هاي قديمي‌تر از خود (نظير واي-فاي) اين است كه وايمكس مي‌تواند ورودي‌اي باشد كه به كاربران اجازه مي‌دهد بدون محدوديت در سراسر كشور حركت كنند. با اين ويژگي، اينترنت قابل جابجايي و حمل و نقل خواهد شد كه اين امر سرعت روآوردن صاحبان كسب و كار به استفاده از مزيت‌هايي كه اينترنت براي آن‌ها فراهم مي‌كند را، بيشتر از پيش خواهد نمود.
وايمكس چگونه كار مي كند؟
وايمكس دو جزء اصلي را براي ايجاد يك شبكه احتياج دارد:
• ايستگاه مركزي (BS) كه به عنوان يك تكرار كننده عمل مي‌كند و مي‌تواند به اينترنت متصل باشد.
• مشترك/ كاربر نهايي كه از دسترسي بي‌سيم با پهناي بالا از طريق ايستگاه مركزي استفاده مي‌كند.
وايمكس دو نوع سرويس بي‌سيم را ارائه مي‌دهد:
• سرويس خارج از خط ديد (NLOS): اين نوعي از سرويس واي-فاي (wi-fi) مي‌باشد كه در آن يك آنتن كوچك روي رايانه مشترك (كاربر) به برج متصل است. در اين سرويس، وايمكس از فركانس پايين‌تري مشابه واي-فاي استفاده مي‌كند. اين فركانس بين 2 گيگاهرتز و 11 گيگاهرتز مي‌باشد. به دليل استفاده از طول موج كوتاه سرويس خارج از ديد (NLOS) مي‌تواند از موانع عبور كند.
• سرويس روي خط ديد (LOS): در اين نوع سرويس يك آنتن بشقابي بر روي سقف يا نقاط قطب يك برج وايمكس نصب مي‌شود. اين نوع ارتباط پر قدرت‌تر و پايدارتر مي‌باشد و مي‌تواند حجم بزرگي از اطلاعات را با خطاي كم‌تر بفرستد. اين نوع ارتباط از فركانس بالاتري تا حد 66 گيگاهرتز استفاده مي‌كند. در فركانس هاي بالا تداخل كم‌تر است و پهناي باند زيادتري در دسترس مي‌باشد.
با كاربرد آنتن‌هاي قدرتمند سرويس روي خط ديد (LOS)، ايستگاه وايمكس مي‌تواند اطلاعات را به رايانه‌ها و روترها بفرستند، البته روترها و رايانه‌هايي كه فناوري وايمكس راپشتيباني مي‌كنند در 30 مايلي فرستنده هستند. چرا كه حداكثر محدوده مخابراتي وايمكس 30 مايل مي‌باشد.
 
دو مسئله كوچك
وايمكس در دو جا با مشكل روبه‌رو است. اول آن كه اين سيستم بى حد و مرز مى‌تواند امنيت دولت‌ها را به خطر اندازد و به همين خاطر از هم‌اكنون يك تهديد امنيتى براى حكومت‌ها به شمار مى‌رود. از اين‌رو به موازات تامين لوازم تكنيكى آن، مسائل حقوقى وايمكس نيز احتياج به راه‌حل دارند. مسئله دوم، تامين هزينه وايمكس است كه براى آن راه‌كار منسجم و مشخصى ارائه نشده است. آيا بايد مانند تلفن همراه با آن برخورد كرد و از مشتركان هزينه اتصال را برحسب مدت اتصال، دريافت كرد و يا همچون آي.اس.پي‌هاى بيشتر كشورها، هزينه اشتراك ثابت از مشترى اخذ كرد؟


نحوه ارايه مجوز وايمكس:
اغلب كشورها طيف وايمكس را از طريق مزايده واگذار كرده‌اند. تعداد كم‌تري هم مجوز را به اپراتوري داده‌اند كه در بخش‌هاي تخصصي اعتبار لازم را داشته است (beauty contest). اطلاعاتي كه در ادامه خواهد آمد، اغلب تحت تاثير اطلاعات جمع‌آوري شده از 17 كشور جهان قرار دارد كه مجوز‌ها را از طريق مزايده فروخته‌اند.
قيمت وايمكس:
قيمت طيف وايمكس تحت تاثير عوامل متعددي از جمله شاخصه‌هاي جمعيتي ناحيه مورد نظر،‌ قدرت خريد سرويس، ضريب نفوذ تلفن همراه و باند وسيع، تخصيص طيف و چشم‌انداز رقابت در بازار قرار دارد.
با تجزيه و تحليل 17 بازار كه در آن‌ها سيستم وايمكس ارايه شده بود، اين نتيجه حاصل شد كه ميانه و ميانگين قيمت هر مگاهرتز پهناي باند به ازاي جمعيت، به ترتيب 013/0 و 031/0 دلار بر هرتز مي‌باشد. اين تفاوت فاحش ميانه و ميانگين نشان‌دهنده اين است كه قيمت‌ها در بازار‌هاي مختلف بسيار متفاوت مي‌باشد (اين تفاوت مي‌تواند ناشي از نوظهور بودن فناوري وايمكس و انحصاري بودن آن در بعضي از بازارها و رقابتي بودن آن در بعضي بازارهاي ديگر باشد).
قيمتي كه به ازاي هر مگاهرتز پهناي باند به ازاي هر نفر براي طيف وايمكس پرداخت شده است، در كشورهاي خاورميانه، ‌مركز و شرق اروپا بالاترين رقم (بالاتر از ميانگين) در دنيا بوده است. در حالي‌كه بازارهاي با درآمد سرانه بالاتر (نظير اروپاي غربي، آمريكا، ‌ژاپن و ...) قيمت‌هاي نزديك به ميانه را ارايه داده‌اند.
طيف وايمكس در بازارهايي كه رشد بالايي (ضريب نفوذ 50 درصد) در بخش تلفن همراه داشته‌اند و هنوز مجوز 3G (شبكه تلفن‌هاي نسل سوم) به آن‌ها داده نشده،‌ قيمت بيشتري دارد. اين امر در حالت كلي بيانگر اين مساله است كه مجوز دهندگان با رسيدن تلفن همراه نسل دوم به مرز اشباع،‌ به فرصت‌هاي پيش روي وايمكس توجه بيشتري دارند.
قيمت هر مگا هرتز پهناي باند وايمكس به ازاي هر نفر به طور قابل ملاحظه‌اي از طيف 3G ارزان‌تر است (در مواردي بيش از 1000 برابر). اين تفاوت در اروپاي غربي و آمريكاي شمالي محسوس‌تر از بازارهاي رو به رشد است.
پيش‌بيني مي شود كه وايمكس در آينده بسيار نزديك، اينترنت را در كنار شبكه مخابراتى قرار خواهد داد و چنان انقلابى را در اين زمينه به‌ وجود خواهد آورد كه روشن كردن اكثر كامپيوترهاى قابل حمل، خانگى و يا خاص، مساوى با اتصال آنها به اينترنت باشد.



یک شنبه 13 / 8 / 1390برچسب:, :: 13:10 ::  نويسنده : ahmad & saman

QR Code یک رمزمیله‌ی ماتریسی (یا بارکد دودورا [دوبُعدی]) است. می‌توان آن را با پوينده‌ها‌ی QR، تلفن همراه دوربیندار و تلفن هوشمند خواند. این بارکُد دربردارنده‌ی چیدمانی از چهارگوش‌ها‌ی سیاه بر روی زمینه‌ی سپید است. داده‌ی نهفته می‌تواند نوشته، نشانی وب، شماره تلفن، یا داده‌ی دیگری باشد.

ساخت ژاپن در سال ۱۹۹۴ میلادی بدست شرکت تویوتا. در ژاپن بسیار فراگیر است و بیشترین کاربرد را میان بارکد‌های دوبُعدی دارد. "QR" کوتاه "Quick Response" (پاسخ تند) می‌باشد، زیرا سازنده‌ی آن می‌خواست کُد به گونه‌ای باشد که درونمایه‌ با شتاب زیاد رمزگشایی شود.

یکی از نکات جالب برای من ابزار بارکد اسکنر موبایل هست که در سیمبیان نوکیا و نیز در سیستم عامل آندرویید تعبیه شده.  منظور من بارکدهایی هست که به QR Code معروفند (Quick Response Code).

خیلی ها نمی دانند اصلاً بارکد دقیقاً چه چیزی ست، خود من هم دقیقاً نمی دانستم که بارکد چیست و چرا به این شکل است؟ بارکد به سادگی روشی برای ذخیره اطلاعات است که توسط ماشین قابل خواندن باشد. بارکدهایی که همیشه پشت کالاها می بینیم، بارکدهای یک بعدی نامیده می شوند و از خطوط موازی با ضخامتهای مختلف و با فاصله از هم تشکیل شده اند که از استانداردهایی پیروی می کنند اما بارکد می تواند به شکل یک پترن تشکیل شده از مربعهای ریز، نقاط یا چند ضلعی ها نیز باشند که بارکد دو بعدی خوانده می شوند.

کیو آر کد شامل بارکدهایی با شیوه ذخیره و نمایش اطلاعات دو بعدی ست و قابلیتهای بیشتری نسبت به بارکد یک بعدی دار دارد. امروزه از این کدها در تلفن های همراه دوربین دار استفاده می شود به این شکل که نرم افزار مخصوصی در گوشی نصب می شود و شما دوربین موبایل را جلوی تصویر کد در هر جایی که باشد چه روی کاغذ و یا نمایشگر و یا روی بدنه اتوبوس نگه می دارید و اطلاعات که معمولاً آدرس یک وب سایت است به سرعت نمایش داده می شود ومرورگر  به کار می افتد و شما بی نیاز به تایپ یک آدرس آن را ذخیره می کنید. به عمل لینک از دنیای فیزیکی به دنیای دیجیتال “هارد لینک” نیز گفته می شود.

مورد استفاده دیگری که من هنگام کار با آن برخورد کردم زمان دانلود کردن یک نرم افزار موبایل بود، بصورتی که اطلاعاتی مربوط به موبایل را از طریق رایانه دسک تاپ وارد سایت می کردید ولی لینک قابل اعتماد دانلود فقط باید از طریق موبایل باز و دانلود می شد. لینک مورد نظر که یک لینک طولانی بود توسط کیو آر کد نمایش داده می شد و به این ترتیب به سرعت از طریق موبایل فایل را دانلود می کردید.

نرم افزار بارکدخوان: احتمالاً نرم افزارهای زیادی برای اسکن بارکد در اینترنت هست اما شما می توانید با توجه به نوع گوشی خود و با طی کردن دو سه مرحله ساده نرم افزار مورد نظر را از اینجا  بصورت رایگان دریافت و نصب کنید: http://reader.kaywa.com

همچنین برای مشاهده ی موبایل هایی که از این سیستم پشتیبانی میکنن، به آدرس زیر بروید:
http://reader.kaywa.com/phones

حالا می خواهیم برای وبلاگ یا سایت خود یک بارکد بسازیم و حتی در ساید بار وبلاگ نمایش بدهیم، تا اگر کسی خواست لینک را در موبایلش نیز ذخیره کند به راحتی این کار را انجام دهد.برای اینکار به این آدرس بروید و آدرس وبلاگ خود را تایپ کنید و تصویر جنریت شده را ذخیره کنید: http://qrcode.kaywa.com

این کیوآر کد وبلاگ ماست:




چهار شنبه 11 / 7 / 1390برچسب:, :: 12:9 ::  نويسنده : ahmad & saman

در ابتدا تلفن‌های همراه دارای ساختار پیچیده‌ای نبودند. سخت افزار محدود نیاز به نرم‌افزارهای پیچیده نداشت، تا اینکه شرکتهای مطرح ساخت گوشی‌های تلفن همراه نسل‌های دوم و سوم گوشی‌های خود را عرضه کردند. این گوشی‌ها دارای امکانات سخت افزاری بیشتری بودند که شامل پردازنده، حافظه و دیسک سخت بوده و تقریباً به صورت یک رایانه کوچک طراحی شدند. در این زمان بود که این شرکتها به اهمیت نرم‌افزار در این گوشی‌ها پی برده و رقابت نرم‌افزاری در کنار رقابت سخت‌افزاری شروع شد. مایکروسافت یکی از شرکتهایی بود که قبلا روی سیستم عامل رایانه‌های جیبی خود کار کرده بود و ویندوز سی‌ای را به همین منظور طراحی کرده بود. این ویندوز قابلیت این را داشت که روی موبایل‌ها نیز نصب شود. بعد از رسمیت یافتن موبایل‌های نسل جدید شرکت‌های مطرح در این صنعت که به مشکلات بی شمار ویندوز سی‌ای پی برده بودند و نمی‌خواستند نرم‌افزار این صنعت را در انحصار یک شرکت نگه دارند با همکاری هم سیستم عامل جدیدی برای موبایل‌ها به وجود آوردند که سیمبیان نام گرفت. البته رقبای دیگری نیز مثل سیستم عامل لینوکس در این صنعت وجود دارند که فعلا به صورت عمده استفاده نشده‌اند. در اصطلاح به موبایل‌هایی که از این سیستم عامل استفاده می‌کنند SmartPhone گفته می‌شود.

برای مشاهده ی متن کامل این بحث بر روی ادامه مطلب کلیک نمائید...



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 11 / 7 / 1390برچسب:, :: 12:3 ::  نويسنده : ahmad & saman

آزمایشگاه های بل در سال 1925 از ترکیب مراکز تحقیقاتی شرکت AT&T و Western Electronics پدید آمد که امروزه به عنوان بخش تحقیقاتی شرکت Lucent فعالیت می کند. بیش از 75 سال سابقه ی  پژوهشی، 25000 اختراع گوناگون که برخی دگرگون کننده  حوزه های مرتبط با خود بوده اند نظیر: ترانزیستور، لیزر، سیستم عامل یونیکس، زبان C و ... این مجموعه را به یکی از معتبرترین مراکز تحقیقاتی دنیا تبدیل کرده است. در ادامه لیست برخی از دستاوردهای این مجموعه آورده شده است.

برای مشاهده ی متن کامل این بحث بر روی ادامه مطلب کلیک نمائید...



ادامه مطلب ...


جمعه 6 / 7 / 1390برچسب:, :: 19:43 ::  نويسنده : ahmad & saman

  کاربرانی که مجبورند لپ تاپ خود را مدام حمل کنند، می دانند که عملکرد کلی سیستمشان بستگی به قدرت و شارژ ذخیره باتری دارد اما برای آنکه عمر شارژ باتری طولانی شود باید از انرژی ذخیره شده آن مراقبت کرد که در این زمینه دستورالعمل هایی به کاربران توصیه می شود.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و به نقل از مهر، لپ تاپها مظهر جدیدی از ابزارهای دسترسی به منابع اطلاعاتی به شمار می آیند و براین اساس بسیاری از کاربران فناوری اطلاعات مجبورند روزانه این ابزار جدید تکنولوژیک را با خود حمل و نقل کرده و از کاربردهای مختلف آن استفاده کنند.

 

 



ادامه مطلب ...


جمعه 6 / 7 / 1390برچسب:, :: 17:41 ::  نويسنده : ahmad & saman

همونجور که میدونید یکی از بهترین مراجع برای علاقمندان به یادگیری مباحث رشته برق و همچنین تقویت پایه ی یادگیری فرد، استفاده از کتاب های هنرستان می باشد. این کتاب ها به زبانی ساده مباحث مربوطه را مورد بررسی قرار داده اند. به همین منظور در این پست لینک رایگان کتاب های هنرستان شامل رشته الکترونیک و الکتروتکنیک برای سالهای دوم و سوم را برای دانلود و مطالعه شما دوستان قرار می دهم. امیدوارم که مثمر ثمر واقع گردد.

برای دانلود کتاب ها با فرمت pdf بر روی لینک های زیر کلیک فرمائید:

لینک دانلود کتاب های دوم هنرستان رشته الکترونیک

لینک دانلود کتاب های سوم هنرستان رشته الکترونیک

لینک دانلود کتاب های دوم هنرستان رشته الکتروتکنیک

لینک دانلود کتاب های سوم هنرستان رشته الکتروتکنیک

 

منبع: /http://www.chap.sch.ir چاپ و توزیع کتابهای درسی



جمعه 6 / 7 / 1390برچسب:, :: 14:21 ::  نويسنده : ahmad & saman


بدون شرح!



میدونی وقتي برق قطع ميشه دکل هاي برق چکار مي کنند؟!

حالا کی جرأت داره کلیدها رو برداره؟



جمعه 6 / 7 / 1390برچسب:, :: 13:53 ::  نويسنده : ahmad & saman



یك واژه‌‌نامه‌ی فنی از اصطلاحات و عبارات و سرواژه‌های الكترونیك كه بیش‌ترین مدخل‌ها را نسبت به سایر كتاب‌های مرجع در خود گرد آورده است. این كتاب با تصاویر، نمودار‌ها، و جداول تبدیل واحدها به هم در حدود 27500 مدخل و 1000 تصویر دارد كه نیازهای شما را در زمینه‌های متعددی از جمله روباتیك، هوش مصنوعی، و علوم كامپیوتري نیز تامین می سازد. این كتاب كه به چاپ هشتم خود رسیده است، در قطع پی‌دی‌اف و 788 صفحه در حدود 5 مگابایت حجم دارد.

 


دانلود فرهنگ لغت تخصصی الکترونیک



دو شنبه 2 / 7 / 1390برچسب:, :: 23:29 ::  نويسنده : ahmad & saman

در اين پست لينک نمونه سوالات آزمون استخدامي وزارت نيرو رو قرار ميدم.

امیدوارم مفید باشه و خوشتون بیاد و مورد استفاده قرار بگیره.



یک شنبه 1 / 7 / 1390برچسب:, :: 21:5 ::  نويسنده : ahmad & saman

چکیده پروژه:

از ابتدا اول CRT بعد LCD و بعد LED و بالاخره AMOLED

 


احتمالاً تا كنون اصطلاح AMOLED را شنيده‌ايد. اما اين فن‌آوري جديد چيست؟ چه مشكلاتي را برطرف مي‌كند؟ و چرا داشتن آن مطلوب است؟ در اينجا به صورت مختصر توضيح داده مي‌شود كه AMOLED چيست و به چه دليل بهتر است براي انتخاب گوشي بعدي خود به آن فكر كنيد.

دو بخش در هر گوشي وجود دارد كه بيشترين توان باتري را مصرف مي‌كنند ، صفحه نمايش و بخش فرستنده و گيرنده امواج. پيش از اين توليد كنندگان تا حد زيادي انرژي مصرفي بخش فرستنده و گيرنده امواج را كاهش داده‌اند. و اكنون ...

برای خواندن کامل مقاله بر روی دانلود کلیک کنید

 



آشنایی با سنسور فشار
ترانسدیوسر و ترانسمیتر تعریف ابزار دقیق لاستیک‌های ایرلس تعریفی نوین از تایر اتومبیل Flat CD Mouse موسی که در CD درایو لپ تاپ قرار می گیرد! لامپ های ال ای دی با قابلیت کنترل از راه دور ژاپنی‌ها نازک‌ترین صفحه نمایش جهان را با حباب صابون ساختند
نويسندگان